Начало Кикбокс и муай тай Съдят побойника Шилинг

Съдят побойника Шилинг

Съдят побойника Шилинг
0

Бившият боец ​​на „Белатор“ и Glory Джо Шилинг ще бъде съден за нападение, след като видео, на което се вижда как нокаутира човек, се споделя масово в социалните мрежи.

37-годишният Шилинг бе заснет в бар във Форт Лодърдейл. Той нокаутира мъж, който по-късно е идентифициран като Джъстин Балбоа – 31-годишен сервитьор.

Според наличното видео Шилинг блъска Балбоа в бара, след което чува реплика по свой адрес. Обръщайки се, Шилинг реагира на рязко движение на противника и го нокаутира с два странични удара.

След като инцидентът стана публичен, Шилинг определи действията си като самозащита, като заяви, че разглежда действията на опонента си като опит за атака.

Бивш състезател на Белатор и GLORY нокаутира мъж в бар (ВИДЕО)

Според наличната информация Джъстин Балбоа все още не е повдигнал обвинения, но ще го направи в близко бъдеще, веднага щом събере всички медицински документи.

Защитата на Шилинг се подкрепя от показанията на управителя на бара, който определи Балбоа като „посетител, който редовно създава проблеми поради алкохолното си опиянение“.

Балбоа е бил в състояние на тежко опиянение и е направил обидна забележка към спътника на човека, който го е ударил. Според полицейския доклад тази версия се потвърждава и от други очевидци на инцидента.