Начало Кикбокс и муай тай Семи Шилт записа песен и отправи послание (ВИДЕО)

Семи Шилт записа песен и отправи послание (ВИДЕО)

Семи Шилт записа песен и отправи послание (ВИДЕО)
0

Световната кикбокс легенда Семи Шилт влезе в нова роля. Четирикратният шампион от световните Гран при серии К1 записа музикално рап парче. Песента, която е посветена на изолацията и световната криза с COVID-19, се казва „United“ ( в превод от англ. – „Обединени“).

В песента се пее на нидерландски и в нея участват още нидералнския рап изпълнител T-Jin, That Q и нидерландския модел Фабиола Волкърс. Двуметровият гигант Шилт се появява в края, където рапира.

С премиерата на песента в социалните мрежи, Семи Шилт направи обръщение:

„Уважаеми последователи,

Въпреки че песента е на холандски и много от вас няма да разберете текста, искам да споделя това с всички вас.

Самата песен е забавна, енергична и игрива. Но посланието – посланието е, което искам да споделя преди всичко!

В този странен период научихме още повече за важността на единството. Хората бяха разделени не само от вирус, но и от още по-сериозни въпроси. Когато блокирането започна, създадох девиза #FGAUNITED само за чреновете на моите инструкторски групи, за да създам усещане за съвместна работа и да тренираме, дори ако това е само онлайн. Но с времето този девиз придоби все повече и повече значение.

Искам да дам своя принос. Искам да подкрепя единството, независимо от темата. Дори ако това означава „съгласен с несъгласието“. Нека се съберем! Нека да не се разделяме. Благодаря на Щатския университет на Охайо.

Семи Шилт е очакван отново в България през месец юли (19-26.07) за 14-ия Международен летен лагер по карате киокушин. Нидерланското кикбокс величие е един от водещите инструктори в семинара на KWU International Professional league, както и един от реферите на бойната гала вечер SENSHI.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.