Начало Кикбокс и муай тай Шампионката Кирилова пред Boec.BG: Идва ново предизвикателство

Шампионката Кирилова пред Boec.BG: Идва ново предизвикателство

Шампионката Кирилова пред Boec.BG: Идва ново предизвикателство
0

Теодора Кирилова записа петата си поредна победа на професионално ниво. Родната състезателка, която е световна и европейска шампионка по муай тай, нанесе тежка загуба на Джулиана Паризи в двубоя за шампионския колан на SFC. Битките се проведоха в английския град Манчестър.

Състезателката на СК „Армеец“ коментира пред Boec.BG как се чувства след успеха и какво я очаква до нова година.

„Чувствам се удовлетворена и в същото време леко изморена. Радвам се, че отново успях да изпълня на 100% зададената ми тактика. Бях приятно изненадана от атмосферата в Манчестър, тъй като не очаквах да има толкова българи и да ни подкрепят толкова силно. Доволна съм, че за трети пореден път на професионалния ринг успях да приключа мача преди последния гонг. До края на годината ми остава още едно предизвикателство, за което ще стане ясно съвсем скоро“, каза Кирилова пред Boec.BG.

„Доволен съм от крайния резултат и от начина, по който се развиха срещите. Щастлив съм, че Теодора успя да запази титлата си и то по безапелационен начин, а Албена да спечели първия си професионален пояс и то в чужбина.

Все пак напрежението, когато играеш в друга страна е п-малко, но от друга страна трябва да бъдеш съсредоточен на 100% и максимално безкомпромисен, за да няма възможност за спекулации от съдийска гледна точка. Сега малко почивка за момичетата и продължаваме по план до края на годината“, бяха думите треньорът Марио Кирилов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.