Начало Senshi Стюбен обвинява Алексанян, че отново отлага реванша им

Стюбен обвинява Алексанян, че отново отлага реванша им

Стюбен обвинява Алексанян, че отново отлага реванша им
0

Едуард Алексанян стана европейски шампион на SENSHI в категория до 90 кг., когато срещна Якоб Стюбен през миналия септември. Германецът обаче не е щастлив от развоя на събитията, защото съдиите посочиха българина след наложен допълнителен рунд. Сега той търси реванш, но твърди, че Еди е човекът, който не спира да го отлага.

Чакам от октомври миналата година Едуард Алексанян да се съгласи на втория ни мач. Трябваше да го направим през ноември, но той се отели. След това трябваше да стане през февруари, но пак не беше готов. Вместо да се върне в залата, за да се готви за нашия бой, той предпочита да ходи в Disney Land и да яде сладкиши. Така ли се готвиш за бой?“, пита лаконично Стюбен през профилите си в социалните мрежи.

Първоначално двамата имаха договорка за SENSHI 21 през април, но изгледите това да се случи са нищожни, защото остават само 4 седмици до галата във Варна. Якоб е убеден, че за трети път ще му бъде отказана възможността, за да се реабилитира.

Междувременно той заяви, че се е прицелил в световната титла на SENSHI, но за целта първо трябва да завоюва европейския колан. Едва тогава ще може да последва голямата си цел.