Начало Кикбокс и муай тай Теодор Христов си заслужи мач в престижна бойна верига

Теодор Христов си заслужи мач в престижна бойна верига

Теодор Христов си заслужи мач в престижна бойна верига
0

Младата кикбокс надежда на варненския клуб „Боил“ – Теодор Христов, ще участва в една от най-престижните международни вериги в този спорт „Enfusion“.

Боецът ще покаже на какво е способен в една от галите на организацията. Дебютът му за „Enfusion“ е на 28-ми юни в Белград срещу представител на домакините – Драган Цимеша (до 70 кг).

Христов изкара двуседмична подготовка в един от най-известните клубове в професионалния кикбокс „Mike’s gym“ в Амстердам. Вече е готов за голямото предизвикателство.

Веригата „Enfusion“ е една от най-бързоразвиващите се и е смятана за сериозен конкурент на „Glory“.

Организаторите правят по 20 събития годишно в различни градове по цял свят, като участие взимат както звезди на кикбокса, именити ветерани, така и някои от най-талантливите и перспективни млади бойци.

Част от големите имена, които са се качвали на ринга, са Буакау, Супербон, Анди Соуер, Тайфун Озкан и Мохамед Джарая.

От „Enfusion“ имат интерес и към други български бойци.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.