Начало Кикбокс и муай тай Успешен боен тандем със семинар в Панагюрище

Успешен боен тандем със семинар в Панагюрище

Успешен боен тандем със семинар в Панагюрище
0

Двама от най-успешните ни представители в кикбокс и муай тай – Марио и Теодора Кирилови, получиха покана за съвместен семинар в Панагюрище. Семейството, което се радва на изключително престижни успехи и множество победи на ринга, ще гостува в града по желание на местния клуб „Оптикс“. Това ще се случи на 18-ти септември, а тренировката ще се проведе в зала „Асарел Арена“.

Марио Кирилов е двукратен европейски шампион и сребърен медалист по муай тай, трети от Европейско първенство по кикбокс в стил К1 и еврошампион за полупрофесионалисти. В последните години се утвърди сред най-успешните треньори, като бойците му печелят много титли сред аматьорите и победи на професионалния ринг.

Теодора Кирилова е двукратен световен и трикратен европейски шампион по муай тай, както и балкански първенец по кикбокс. При професионалистите няма загуба на ринга, като статистиката ѝ е 7 победи и 3 от тях с нокаут. Притежава Европейския пояс по кикбокс за професионалисти в стил К1 на веригите SFC и MTGP.

Звездният тандем е част от спортен клуб „Армеец“, който се гордее с осем европейски и пет световни шампиони по кикбокс и муай тай. Там тренират популярните ни бойци Християн Корунчев, Кристиян Дойчев, Николай Йоргов, Цветозар Кючуков, Сергей Александров, Стефан Петков, Албена Ситнилска и Даниел Гецов.