Начало Кикбокс и муай тай Хари и Врожек се сдърпаха на кантара (ВИДЕО)

Хари и Врожек се сдърпаха на кантара (ВИДЕО)

Хари и Врожек се сдърпаха на кантара (ВИДЕО)
0

Кикбоксьорите Бадр Хари и Аркадиуш Врожек направиха шоу на официалното претегляне преди GLORY 78. Двамата „вкараха“ тежките погледи след като стъпиха на везната, а „Лошото момче“ дори избута съперника си.

Двамата състезатели в тежка категория ще оглавят бойната галавечер на GLORY в Ротердам, която ще се проведе по-късно днес и ще се излъчва в официалния сайт на веригата. На събитието ще бъдат заложени още и поясите в „лека“, „средна“ и „полутежка“ категория.

Шампионът в лека тежка категория Алекс Перейра ще даде реванш на Артьом Вахитов, който се подготвя за мача в Лозенец, България.

Вакантната титла в средна дивизия ще бъде разиграна между Донован Висе и Юсри Белгаруй. При леките за пояса ще спорят Тужани Безтати и Елвис Гаши.

28-годишният Врожек (12-5, 7 КО), класиран под номер 8 в категорията, за последно се би през ноември 2019 година, когато се справи с Деморео Денис във втори рунд.

Номер 3 в тежка категория Бадр Хари (106-15, 92 КО) се би за последно през декември 2020 година, когато бе спрян от Бенджамин Адегбуи в третия рунд в елиминационен двубой за световна титла в тежка категория. Срещата бе първо появяване за мароканеца след контузията и загубата срещу Рико Верховен година по-рано.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".