Начало Видео Адесаня и Коста се засякоха в Абу Даби (ВИДЕО)

Адесаня и Коста се засякоха в Абу Даби (ВИДЕО)

Адесаня и Коста се засякоха в Абу Даби (ВИДЕО)
0

Един от най-чаканите ММА срещи за годината чука на вратите ни с пълна сила.

В ранните часове на неделя (българско време) Израел Адесаня ще защитава титлата си в средна категория срещу Пауло Коста в главния мач на UFC 253. Събитието, което ще се проведе на „Бойния остров“ в Абу Даби, несъмнено ще привлече погледите на всички запалени и не чак толкова фенове на смесените бойни изкуства.

Двамата участници в главната битка не един и два пъти са демонстрирали силната си неприязън един към друг и за никого не е тайна, че двамата меко казано не се харесват.

И Адесаня, и Коста, вече са Обединените арабски емирства, където ще прекарат последните дни преди голямата им битка. С изключение на официалните пресконференции и събития на UFC, обикновено съперниците нямат достъп един до друг, но в този случай двамата ненадейно попаднаха един на друг.

Мениджърът на бразилеца – Валид Исмаил, публикува видео от засечката между шампион и претендент, която обаче премина спокойно и приятелски.

Въпреки че през последните месеци двамата не спряха да се заканват и да се обиждат, Адесаня и Коста оставиха враждата си за Октагона и приятелски си поговориха за това кой как изглежда и в каква форма е.

След здрависването им, роденият в Нигерия шампион отбеляза, че претендентът изглежда отслабнал, на което южноамериканецът го контрира че „Изглеждам изчистен, не слаб“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.