Начало ММА Адесаня на маникюр и педикюр преди мача с Уитакър (ВИДЕО)

Адесаня на маникюр и педикюр преди мача с Уитакър (ВИДЕО)

Адесаня на маникюр и педикюр преди мача с Уитакър (ВИДЕО)
0

Пот, мускули, здраво блъскане и време в залата – навярно мнозина така си представят подготовката преди важна ММА битка.

Посещение на маникюр и педикюр обаче влиза в програмата на шампиона на UFC в средна категория Израел Адасеня. Тази неделя (българско време) той се изправя срещу Робърт Уитакър в главната среща UFC 271 в Хюстън, САЩ.

Нигерийската звезда прикова отново вничанието на всички със снимки и видео на лакираните си нокти – на краката и на ръцете.

Оказа се, че има конкретна причина за тази стъпка. 32-годишният боец го прави от уважение към противника. Като според него, не може да завираш пръстите на крайниците си в лицето на някого, ако не са лакирани.

„Ноктите ми са свежи. Имам предвид, че ако ги поставиш върху лицето на някой друг, или в неговата уста, би било грубо да не ги нарисуваш. И така – обичам да лакирам пръстите си. Модерни, носещи приятни емоции, а аз им казвам: ритни ги в лицето, прати ги в космоса“, обясни Израел във видео.

В социалните мрежи и групи на фенове на ММА веднага тръгнаха коментари за сексуалната ориентация на Адесаня.

А на какво е заложил шампиона във визията си за мача с Уитакър? На ръцете Адесаня се е спрял на класически и стилен френски маникюр, докато на краката е с брокатено синьо.

Всъщност, нигериецът е голям фен на френския маникьор, като не за първи път се показва с него. През месец август миналата година дори демонстрира познания в тази област.

В своя публикация той написа: „Наричам това „Съвети за лакиране“. Забавен факт: Френският маникюр дори не е от Франция. Може да спорите по темата в коментари“.

Следете реванша между Израел Адесаня и Робърт Уитакър в неделя, 14-ти февруари, заедно с Boec.BG. Галата започва в 5:00 ч. българско време и може да я гледате пряко по Max Sport 2.