Начало ММА Адесаня подписал „невиждан“ договор с UFC
0

Адесаня подписал „невиждан“ договор с UFC

Адесаня подписал „невиждан“ договор с UFC
0

Световният шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня е удължил договора си с организацията. Той е подписал нов контракт непосредствено преди да проведе защитата на пояса си срещу Робърт Уитакър. Двамата ще се изправят един срещу друг в неделя рано сутринта, българско време, в „Тойота Център“ в Хюстън.

Според мениджъра на Адесаня, той вече спокойно може да гледа към следващите няколко успешни и много позитивни години в организацията. Агентът не разкрива параметрите на договора, но по думите му става въпрос за нещо, което не е виждано в UFC.

Много сме доволни от условията, които Израел получи по новия си договор с UFC. Той напълно заслужава да бъде в позицията, в която се намира и гледаме с нетърпение към следващите няколко успешни години. Водихме преговори няколко месеца и сега ще се насладим на битката с Уитакър“, обяви агентът Тим Симпсън.

Ако може да опитаме да разгадаем онова, което той казва, то Адесаня ще бъде най-добре платеният боец на UFC. Къде обаче го поставя това, в сравнение с боксьорите от професионалния ринг, остава загадка.

Снимка: БТА