Начало ММА Адесаня: Ще пречукам Джон Джоунс

Адесаня: Ще пречукам Джон Джоунс

Адесаня: Ще пречукам Джон Джоунс
0

Новият междинен шампион на UFC в средна категория – Израел Адесаня (17-0), не пожела да отговаря на шампиона в лека тежка категория Джон Джоунс (24-1) след победата си над Келвин Гастелъм през уикенда, но вчера роденият в Нигерия новозеландец си отвори устата и каза всичко, което мисли по адрес на Джони „Боунс“ Джоунс.

twitter.com

Пред няколко дни 31-годишният американец обеща, че ако някога се срещне с Адесаня ще го „събуди от съня му“ най-късно в трети рунд от евентуален сблъсък между двамата. Сега обаче думата имаше непобеденият междинен шампион.

„Джон Джоунс символизира това, което най-много ненавиждам в света – побойниците и хулиганите. Избра много подходящо време, в което да говори за мен. Той бе този, който преди UFC 234 разправяще, че би искал да се пробваме един срещу друг.

Но той много добре осъзнава, че аз съм заплаха. С всеки изминал ден си вдигам ши*аното ниво. Той много добре знае, че съм само от година в UFC и че все още се уча.

Но сега имам по-важни неща. Уитакър, Джакаре Соуса, Йоел Ромеро…Надявам се някой ден да се срещна с тях. Но Джон говори глупости, пълен лай*ар. Знам, че съм дяволски добър. Аз съм всичко това, което той искаше да бъде, когато дойде в UFC.

Не може да искаш да те спонсорира Найк, а утре да шмъркаш кокаин. Преди му бях фен, помня когато на UFC 94 преби Стефан Бонар, но действията му напоследък го показват в светлината на пълно лай*о.

Искам да се бия с него, когато знам, че ще го пречукам от бой. Това ще стане, но не сега. Още имам какво да подобрявам в играта си. Ако иска да се бием в стойка, ще го пребия. Там не може да ме пипне. Вижте го как се бие срещу Антъни Смит…

Първо искам да защитя колана си няколко пъти, да победя топ имената в средната категория и ще бъда изцяло на негово разположение“, завърши 29-годишният Адесаня.