Начало ММА Алешандре Пантоя: Шон О’Мали не иска да покаже на света тренировката им

Алешандре Пантоя: Шон О’Мали не иска да покаже на света тренировката им

Алешандре Пантоя: Шон О’Мали не иска да покаже на света тренировката им
0

Алешандре Пантоя иска Шон О’Мали да пусне това, което според него е видеозапис на тренировките им заедно.

На UFC 290 Пантоя спечели титлата в категория „муха“ с победа с разделено решение над Брандън Морено. След това О’Мали спечели титлата в категория „петел“, нокаутирайки Аладжамейн Стърлинг на UFC 292.

Малко след победата на О’Мали, Пантоя каза в социалните медии, че би му било интересно да се бие с Шон, защото той говори твърде много. Той спомена, че двамата са тренирали заедно. О’Мали отговори, че ще се радва да покаже на всички какво се е случило, но Пантоя не вярва, че „Sugar“ ще го направи.

Тренирах с О’Мали преди пет, шест години и никога не ми е минавало през ума, че този човек ще отиде в UFC.” каза Пантоджа в The MMA Hour . „Много луд. Затова го извиках да се бием, просто защото така. Той започна да говори за тренировките ни с него преди две години, започна да говори за това, но нека се върнем преди пет, шест години, преди да пристигна с Седжудо, аз направих 60-часов полет със самолет.“

„О’Мали идва при мен за да ме поммоли да потренираме, аз отговорих-Разбира се. Когато приключиш, изпрати ми видеото, защото и аз мога да науча нещо. И той никога не ми предаде видеото. Обадих се на Хенри ми му казах-Хей, кажи на приятеля си да ми даде видеото. Сехудо каза: Забравете. Той никога няма да ти изпрати това видео. Знаете защо не. Ако губиш, не показвай видеото.