Начало ММА Отново арестуваха Конър Макгрегър

Отново арестуваха Конър Макгрегър

Отново арестуваха Конър Макгрегър
0

Суперзвездата Конър Макгрегър за пореден път се забърка в неприятности със закона. Ирландецът беше арестуван за опасно шофиране в Дъблин.

Той е бил спрян от полицията и откаран в местно районно управление. Впоследствие са го пуснали, а скоро ще влезе в съда.

Грозят го парична глоба от 5 502 щатски долара и до 6 месеца затвор.

Конър е бил със своето „Бентли Континентал“, оценявано на 187 хиляди долара. Информациите сочат, че се е опитал да избяга на органите на реда.

„Господин Макгрегър е карал към залата, когато е бил спрян от пътна полиция. Бил е тестван за наркотици и алкохол в районното“, съобщава представителят му Карън Кеслър.

Това му е 18-ото обвинение, като много от тях са именно при шофиране.

През декември 2018 беше забъркан в секс скандал. При част от другите му прояви удари възрастен мъж в бар, счупи телефон на мъж в Маями, атакува и изпотроши автобус с бойци преди UFC 223.

Тогава враждата му с Хабиб Нурмагомедов взе връх, като след галата двамата дори участваха в масово меле насред и до октагона.

Новината за последния му арест идва на фона на предстоящото му завръщане в клетката, за което той тренира. В последните месеци се възстановяваше от тежка контузия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.