Начало Други Най-големият джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март

Най-големият джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март

Най-големият джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март
0

Пролетта настъпи с все по-хубаво време и все по-големи джакпоти в най-желаните игри на „Тото 2“. Ако джакпотът беше спортист, щеше да е световен рекордьор, ако беше артист щеше да носи Оскар, но той е джакпот и неговото значение се измерва в пари.

700 000 лева! лева е прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“ за тиража в четвъртък! Това не е заглавие на холивудска продукция, а напълно реална възможност за спечелване на най-големият джакпот в 65 годишната история на Български спортен тотализатор. Шест печеливши числа, могат директно да изпратят тази сума в банковата сметка на някой късметлия. А залогът за шест числа в тиражът на 24 март е само един лев и двайсет стотинки. Всеки сам може да реши колко неща може да свърши с този залог и колко ще са тези неща, ако грабне почти 10 000 000 лева. Вероятно всяка „везна на приоритетите“ ще се наклони в полза на джакпота.

Независимо от коя игра са, джакпотите имат общото качество да бъдат желани. Силни желания предизвиква и прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 42“ със сумата от 1 005 000 лева. Повечето участници в играта, веднага могат да направят простата сметка, че с един милион лева, могат да си свършат доста неща, включително закупуване на недвижими имоти по света, а с остатъка от 5 000 лева, ще почерпят близките и разбира се родата. Защото малко неща сплотяват родовите връзки така, както забогатяването на някой член от фамилията.

Напълно е разбираемо желанието за участие в тото-игра, в която възможностите за печалби са изключително големи. Има такава игра и нейното име е „Тото 2 – 5 от 35“. Минималният залог е незначителен със своите осемдесет стотинки. Възможностите за печалби са впечатляващи, защото в предишния тираж бяха грабнати около 20 000 отделни печалби. Ако по някаква случайност не сте спечелили от първо или второ теглене, това може да се случи със същите комбинации, на които сте заложили във Втори тото шанс на играта. Там печалбите са до 200 000 лева и всеки сам може да реши, иска ли да пробва късмета си или ще го държи дълбоко заровен в песимизма си много години напред.

Традиционно и този четвъртък джакпотите в играта „Тото 2 – Зодиак“ са до 3 000 000 лева, а комбинация от пет числа и една зодия към тях, могат да изпратят някой късметлия в групата на тото-милионерите. Много хора ще кажат, че това не може да им се случи, но така са мислили и 119-те тото-милионери, докато късметът не им показа, че хубави неща се случват на всеки.Залози за 23-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 24 март онлайн на https://toto.bg/  или в тото пунктовете.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.