Начало Senshi Атанас Божилов: С годините очакванията на хората започват да ми тежат (ВИДЕО)

Атанас Божилов: С годините очакванията на хората започват да ми тежат (ВИДЕО)

Атанас Божилов: С годините очакванията на хората започват да ми тежат (ВИДЕО)
0

Атанас Божилов безспорно се превърна в една от големите български кикбокс звезди с оглед титлите му от WAKO и SENSHI. Именно в последната организация той се окичи с европейската титла в категория до 75 кг. след здрава битка с Мадике Камара край Варна. Славата за него обаче е достигнала онзи момент, в който очакванията на публиката започват да тежат. Това призна самият той в интервю за Boec.

Става доста по-трудно и по-трудно. Хората вече ме знаят, че съм човекът с най-много мачове на SENSHI и се вижда, че всеки път очакват да се представям по-добре и по-добре. Това натежава. Трябва всеки път да съм във форма и да съм безупречен. Има си едно притеснение, но важното е, че мога да изляза победител от мачовете“, каза Божилов.

Той призна още, че му предстои мач за световната титла до края на годината, което би се превърнало и във върха в неговата славна кариера. До тогава обаче има време и сега той трябва да се съсредоточи върху възстановяването, защото Камара му предложи много тежка битка и дори успя да го свали на земята с един мощен кик в началото на срещата.