Начало ММА Аманда Нунеш деформира главата на Пеня и си върна пояса

Аманда Нунеш деформира главата на Пеня и си върна пояса

Аманда Нунеш деформира главата на Пеня и си върна пояса
0

Аманда Нунеш се завърна триумфално като шампион на събитието UFC 277. Бразилската машина в бойните спортове отмъсти по възможно най-бруталния начин на Джулиана Пеня за загубата. Съдиите видяха кървавата баня като 50-45, 50-44 и 50-54 за „Лъвицата“.

Аманда започна ударно събитието в Далас, Тексас, като още в първия рунд доминираше изцяло в октагона. Във втория записа цели три нокдауна и всички в ъгъла на вече бившата шампионка видяха накъде отиват нещата. Вероятно този бой трябваше да бъде спрян много по-рано.

Следващата част продължи в този тон и в ъгъла на Пеня се чу „трябва да я довършиш в следващите два рунда“. В четвъртия тя опита събмишън чрез армбар, но Нунеш се измъкна. В следващия момента заваля кръв отвсякъде и главното събитие на вечерта се превърна в брутална гладиаторска битка.

Последваха два тейкдауна на сметката на Аманда. Тя опита анаконда чоук, но без успех. Имаше още няколко опита за хватки от двете до края, но битката продължи пълни 25 минути.

Останалите резултати от UFC 277:

Брандън Морено победи Кай Кара-Франс с ТКО в третия рунд

Сергей Павлович победи Дерек Люис с ТКО в първия рунд

Алешандре Пантоя победи Алекс Перес със събмишън в първия рунд

Магомед Анкалаев Победи Антъни Смит с ТКО във втория рунд

Алекс Мороно победи Матю Семелсбергер с решение

Дрю Добър победи Рафаел Алвеш с нокаут в третия рунд

Хамди Абделвахаб победи Дон’Тейл Мейс с решение

Дракар Клозе победи Рафа Гарсия с решение

Мичел Моралес победи Адам Фугит с ТКО

Джозелин Едуардс победи Джи Йон Ким с решение

Николае Негемуреану победи Ихор Потейра с ТКО

Ориен Коске победи Блъд Даймънд с решение

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.