Начало ММА От челото на Джулиана Пеня липсва парче месо (снимка)

От челото на Джулиана Пеня липсва парче месо (снимка)

От челото на Джулиана Пеня липсва  парче месо (снимка)
0

Според Дейна Уайт, президентът на UFC, Джулиана Пеня ще трябва да помисли за физическото си здраве след снощната касапница, която си спретнаха с Аманда Нунеш. Нунеш доминира съперницата си за да запише победа с единодушно съдийско решение.

Пеня беше свалена в няколко нокдауна и получи ужасяваща аркада на горната част на челото, въпреки това се би с голямо сърце през всички пет рунда. Нараняването беше очевидно и Дейна Уайт говори за него на пресконференцията след вечерта.

„От челото на Джулиана липсва голямо парче.“ каза той пред журналистите. „Тя вече е в болница и ѝ предстои пластична операция. Ще се възстановява и ще прекара известно време със семейството си, а след това не знам. Отнесе много бой тази вечер. Това бяха пет или шест нокдауна само в първите два рунда. Беше наранена. Тя се нуждае от почивка, релакс, а след това ще говорим.“

Въпреки че Пена се съпротивлява до самия край, за Уайт това е било вечерта на Нунеш и битката е спечелена от нея с голяма преднина.

„Мисля, че беше тотална доминация.“ допълни Уайт. „Има голяма разлика между опити за събмишън и нокдауни, които бяха пет в първите два рунда. Пеня е корава и волята ѝ е несравнима. Тя искаше да спечели. Но това не беше равностойно в никаква форма и в никакъв начин.“