Начало ММА Британците взривиха Лондон

Британците взривиха Лондон

Британците взривиха Лондон
0

Снощи в Лондон беше горещо. От UFC са се погрижили всяка държава от Британия да има представител в октагона на днешното събитие. Тук бяха от Шотландия, Уелс, Ирландия и разбира се – Англия. Залата се препълни, а екзалтираните фенове създадоха невероятна атмосфера

Пол Крейг отново излезе с боядисано лице като Мел Гибсън в „Смело сърце“ и след като скъса тениската си, почти се сби с Волкан Оздемир, което наложи намесата на охраната.

Моли Маккан беше изключително въодошевена от подкрепата, която феновете ѝ оказаха. Последните две битки на Маккан заслужиха „Битка на вечерта“ и „Представяне на вечерта“. Тя се надява да продължи възхода си по подобен начин.

„Феновете ни са невероятни! Все още настръхвам като се сетя какво беше там. Нямам търпение да им дам шоуто, коеото очакват, с друг великолепен мач!“

Добрият приятел на Моли Маккан Пади Пимблет, който вчера „поздрави“ критиците си, които не вярваха, че ще успее да свали килограми за категория, също е един от любимците на острова. Той ще се бие с Джордан Левит и вече можем спокойно да заявим, че спечели една малка „битка“. Когато застанаха лице в лице под бурните овации, Пади подаде ръка на опонента си, но в последния момент я дръпна и „среса“ косата си. На тълпата това ѝ стигаше и те отново избухнаха ликуващо.

Том Аспинал, разбира се, също излезе за кантара си под бурни аплодисменти. Той закова на кантара 114кг., а формата му изглежда невероятна. Аспинал е прекарал в октагона само 14 мин. за всичките си 5 мача като записва три победи с ТКО и два събмишъна. Невероятният му устрем му донесе четири бонуса „Представяне на вечерта“. Сега му предстои да се изправи пред най-сериозното си предизвикателство в лицето на Kъртис Блейдс, класиран под №4 в тежка категория. Победа би дала изглед към шанс за претендентското място. Припомняме почти размирните сцени, които избухнаха при предишната поява на англичанина в октагона и победата му над Волков.

На Острова просто обичат да се бият, а всички бойци тази вечер ще се радват на изумителната атмосфера, която британските фенове винаги успяват да сътворят.

тагове: