Начало ММА Физиев с впечатляващ нокаут над Дос Аньос

Физиев с впечатляващ нокаут над Дос Аньос

Физиев с впечатляващ нокаут над Дос Аньос
0

Рафаел Физиев записа най-впечатляващата победа в кариерата си след като победи Рафаел Дос Аньос. Физиев нокаутира Дос Аньос в четвърти рунд в главното събитие на UFC ЕSPN 58.

Това беше първият по-сериозен тест за боеца от Азербайджан и той изглеждаше спокоен и последователен в действията си. Още в първи рунд си пролича, че Дос Аньос има проблем с отразяването на левите крошета на Физиев, което в крайна сметка му донесе и поражението в мача.

Дос Аньос се опитваше да пренесе играта на земя, когато изпитваше затруднения със страйкинга на опонента си, но Физиев показа добра защита срещу тейкдауните на бразилеца.

Единственият рунд, в който Физиев изглеждаше по-бавен и отстъпи действието на противника си, беше четвъртият. Това обаче се оказа тактика на азербайджанеца, защото той излезе свеж в последната пета част и успя да свали Дос Аньос на земята с едно от левите си крошета. След само един удар в главата на бразилеца на земя, съдията реши, че е видял достатъчно и прекрати срещата.

Физиев отпрати две много интересни предизвикателства. Той отправи покана към Дъстин Гейтджи.

„Дъстин, ако искаш да се биеш с още един с руса коса, нека го направим. Стига си говорил глупости, а действай!“

Другият спортист към когото Физиев отпрати закана, като предизвика смях в публиката, беше тенисистът Рафаел Надал.

„Сега вече знаем кой е най-добрият Рафаел в UFC, нека да разберем кой е най-добрият Рафаел във всички спортове! Рафа Надал, ела тук! Ела тук!“

тагове: