Начало ММА Камару Усман иска да бъде брачен консултант

Камару Усман иска да бъде брачен консултант

Камару Усман иска да бъде брачен консултант
0

Шампионът на UFC в полусредна категория Камару Усман планира да работи като брачен консултант, след като приключи с ММА. В момента нигериецът се намира в зенита на кариерата си, но това не му пречи да прави планове за бъдещето. Възнамерява да защитава колкото може по-дълго титлата, за да има капитал.

„Целя се в 250 милиона щатски долара“, призна Усман в ММА подкаста на Джо Роган.

„Ще работя други неща. Тази сума ще стигне на мен и децата ми да живеем спокойно. Искам да бъда брачен консултант. Винаги съм бил много добър в това да давам съвети, ще помагам и на приятели.“

Снимка: БТА

„Искам да бъда във възможно най-добрата ситуация, когато тръгна да напускам този свят. От онзи тип хора съм, които се вживяват като съдия – каквото кажеш може и ще бъде използвано срещу теб в октагона“, сподели още Камару Усман.

Бихте ли му се доверили да спаси брака ви?

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.