Начало Бокс Чисора: Пулев е корав, сега искам Уайлдър
0

Чисора: Пулев е корав, сега искам Уайлдър

Чисора: Пулев е корав, сега искам Уайлдър
0

Дерек Чисора отдаде заслуженото на Кубрат Пулев след успеха си в събота вечер в „О2 Арена“ в Лондон. Британецът ликува след 2:1 съдийски гласа, като по този начин нанесе едва третото поражение на Кобрата в кариерата му. И първо, дошло в мач, който не е за световна титла.

Войната“ сложи край на своята серия от три поредни загуби, като също така си отмъсти и за поражението от българина в Хамбург през 2016-а. Тогава реферите край ринга присъдиха по идентичен начин, но в полза на Кубрат.

Първо трябва да благодаря на Господ. Трябва да кажа, че беше много трудно и тежко. Срещнах труден боксьор. Пулев е много корав“, каза в началото на своята реч Чисора.

След това той разкри, че не му остава много на ринга, предвид че вече е на 38 години, а е провел 45 битки (33-12).

Много съм щастлив, но съм и малко тъжен. Аз съм наясно, че не ми остава особено много на ринга. Просто искам да се бия, не искам лесни мачове. Може би, ако мога да се бия с някой като „Бронзовия бомбардировач“ Дионтей Уайлдър – би било супер. Посвещавам днешната победа на дъщерите си и цялото си семейство“, каза още Чисора.

Той не пропусна да се пошегува с Еди Хърн относно финансовите параметри на неговите двубои. „Знам, че се грижиш за мен. Но искам да го правиш по-добре. Искам да ям черен хайвер, за пратя децата си на частно училище. Искам истински пари“, каза още Дерек Чисора.