Начало ММА Дейна Уайт: Конър има един голям проблем

Дейна Уайт: Конър има един голям проблем

Дейна Уайт: Конър има един голям проблем
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, говори за отношенията си с най-голямата звезда на организацията – Конър МакГрегър.

В момента ирландецът не е активен и се чака решението на Атлетическата комисия на щата Невада за това колко и каква ще бъда присъдата, която „Всеизвестния“ ще получи за участието си в мелето след UFC229.

Според Уайт обаче, най-сериозният проблем на Конър е появата му навреме.

„Дали с Конър е трудно да се работи? Да, но пък си заслужава. Когато хората ме питат кой е най-големият ми проблем с него им отговарям винаги по един и същ начин – закъсненията му  за пресконференции“, отговори Уайт.

twitter.com

30-годишният бивш шампион в лека и категория перо има навика да закъснява с около 20 минути за пресконференциите преди мачовете, но според мнозина фенове и наблюдатели това е прийом, с който МакГрегър се опитва да влезе под кожата на съперниците си.

„Всичко друго свързано с Конър е невероятно. Супер забавен тип, готино е да си прекарваш времето с него. Ако не закъсняваше толкова, буквално щеше да е перфектен.

„Проблемът се крие в това, че ние сме глобален спорт и когато правим тези пресконференции те биват предавани по телевизии по цял свят.

Това означава, че се излъчват на живот и ако Конър закъснее с половин час, тогава има проблем. Трябва да запълваме телевизионно време и да държим аудиторията заинтересована, а в днешно време това не е никак лесно“, допълни Уайт, който след седмица ще закрие 2018 г. с Александър Густафсон и Джон Джоунс II.