Начало ММА Анатоли Малихин: На улицата никой не те пита в коя категория си (ВИДЕО)

Анатоли Малихин: На улицата никой не те пита в коя категория си (ВИДЕО)

Анатоли Малихин: На улицата никой не те пита в коя категория си (ВИДЕО)
0

Анатоли Малихин (14:0) категорично може да бъде считан за един от най-опасните мъже на планетата с оглед факта, че е шампион в три различни теглови дивизии за ONE FC. Тайната на успеха му обаче съвсем не е тайна, а и не се различава много от тези на голяма част от най-добрите състезатели в смесените бойни изкуства по света. Той признава, че основата, върху която стъпва, е улицата, на която е израснал. Тя му е дала силата, за да осъзнае, че размерите на опонента никога не са от значение, когато трябва да се защитаваш.

Като дете трябваше много да се бия на улицата. Никой там не те пита в коя категория си. Налагаше ми се да се бия с всякакви типове – дребни, средни, големи. На никого не му дремеше за теглото ми„, сподели руснакът за MMA Junkie.

В рамките само на две години Анатоли спечели шампионските пояси на One Championship в средна, полутежка и тежка категория, превръщайки се в първия боец с подобно постижение.

„Сладкия“ разкрива още, че никога не е бил нокаутирал в улична битка, но правилата там винаги са налагали един от двамата да спре или да бъде спрян.