Начало ММА Антъни Смит: Сякаш бяхме в две различни категории

Антъни Смит: Сякаш бяхме в две различни категории

Антъни Смит: Сякаш бяхме в две различни категории
0

Антъни Смит сподели защо е загубил от Александър Ракич на UFC Fight Night 175. „Лъвското сърце“ се чувства в капан в лека тежка категория, където останалите бойци са по-грамадни от него.

„Стоях в обсега на ритниците му от самото начало и това беше много глупаво от моя страна“, Смит сподели в шоуто на UFC. „Той се справи с водещия ми крак. Чувствах се добре в граплинг размените, но се озовах в лоши позиции. Не успях да си освобождавам бързо пространства.“

„Усещаше се сякаш сме в две различни категории.“

„Не съм от хората, които се оплакват от щяло и нещяло, но ще е добре, ако има повече категории. Много съм голям за долната, а тук усещам другите по-здрави, високи и с дълги крайници. Не можех да махна ръцете му, защото просто е с други габарити. Той изпълни добре плана си за мача“, допълни Смит.

„Трябва да взимам големи решения за кариерата си и накъде поемам в този момент. Много е демотивиращо да загубиш от някого, когото чувстваш, че можеш да победиш. Сега пред мен стоят две опции – да отделя една година от живота си, за да се нагодя към долната категория или да отделя време, за да стана по-голям. Трябва да помисля.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.