Начало Видео Антонио Силва претърпя седмо поредно поражение (ВИДЕО)

Антонио Силва претърпя седмо поредно поражение (ВИДЕО)

Антонио Силва претърпя седмо поредно поражение (ВИДЕО)
0

Едно то най-трудните неща в професионалния спорт е да знаеш кога да кажеш „Стига“. Не всеки има шанса и волята да се оттегли докато е на върха, но навременното отказване от бойните спортове не само е полезно за здравето, но носи и други ползи.

Като например да не ставаш за смях и съжаление от същите онези хора, които допреди няколко години са ти се кланяли до земята. Точно такъв продължава да е случаят с един от най-великтие бойци в тежката категория на смесените бойни изкуства – Антонио Силва.

„Голямата стъпка“ допусна седма поредна загуба през изминалия уикенд. Бившият шампион на „EliteXC’, „Cage Rage“ и „Cage Warriors“ има едва една победа в послендите си 12 срещи. 42-годишният бразилец срива репутиацията си с всеки изминал мач, а имайки предвид че 6 от въпросните 7 поражения са чрез нокаут, то картинката става още по-грозна.

Ветеранът бе нокаутиран от руснака Олег Попов на галавечер, която се състоя в Москва. След като напусна UFC през 2016-та, южноамериканецът се бие на събития в Русия и Сърбия.

Силва бе нокаутиран след брутално ляво кроше в брадичката, което го изпрати мигновено на пода.

Последната победа на ветерана датира от 2015-та, когато надвива Соа Палелей в UFC. В най-добрите си дни Сивла е записвал победи над хора като Алистар Овърийм, Андрей Арловски, Фьодор Емелианенко, Травис Браун и др.