Начало Бокс Тайсън показа голямото си сърце
0

Тайсън показа голямото си сърце

Тайсън показа голямото си сърце
0

Тайсън Фюри показа голямото си сърце и изрази благодарността си на болничния персонал, който спаси живота на дъщеря му Атина. Преди близо година най-малкия член на фамилията се роди със сериозни проблеми и имаше голяма вероятност да не оцелее. Сега, наследничката на Фюри вече е много по-добре и расте здрава, но това нямаше да се случи без грижите на специалистите в отделението на болницата.

Тайсън обеща в края на миналата година да посети всички, които са се погрижили за здравето на детето му. И в неделя той е спазил думата си. Фюри е благодарил на всички служители в отделението „Джесъп“. Той е посетил клиниката с големия си син Принс, както и с баща му Джон.

Световният шампион на WBC се е срещнал и с местна атристка, която е инициирала фондация за изграждане на „семейно крило“. Тайсън е посетил голяма част от присъстващите в болницата, за да си говори с тях и да им вдъхне кураж и подкрепа. Той също така ги е зарадвал и с подаръци.

Невероятна е работата, която са свършили тук. Искам да им благодаря от дъното на душата си за всичко, което правят. Знам от първо лице колко страхотни са те за много семейства“, коментира Фюри.