Начало ММА Аскрен: Промоутърите лъжат много

Аскрен: Промоутърите лъжат много

Аскрен: Промоутърите лъжат много
0

Непобеденият Бен Аскрен обясни какво би променил в смесените бойни изкуства, ако беше промоутър. Боецът от UFC сподели и очакванията си за схватката с бореца Джордан Бъроуз.

Ето какво каза ММА звездата за радио рубриката на „MMAjunkie“:

„Не мога да съм по-честен. Щеше да е по-добре за състезателите, ако промоутърите не лъжеха толкова много. Не е нужно постоянно да ругаеш по бойците, за да привличаш вниманието на хората. Да си рекламираш събитието“, признава Аскрен.

 

След това изказа мнението си за мача по борба срещо Джордан Бъроуз, който му предстои:

„Много обичам това събитие „Beat the Streets“. Харесвам всичко около него. Веднага се съгласих да участвам, когато ме поканиха. Джордан е един от най-добрите американци в борбата за всички времена. Джон Смит спечели 6 титли подред, Джордан в момента е с 5… Все пак мога да го победя, но ще е много трудно. Той е навсякъде“, сподели Бен Аскрен.

„Зрителите да се готвят за шоу“.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.