Начало ММА Багата след UFC 244: Чувствам се ограбен
0

Багата след UFC 244: Чувствам се ограбен

Багата след UFC 244: Чувствам се ограбен
0

Благой Иванов заяви, че се чувства ограбен от съдиите, които определиха Дерик Люис за победител в епичния сблъсък между двамата тежки удрячи по-рано днес.

Единственият българин в UFC заяви в пряка връзка за MaxSport 2, че е трябвало да приключи опонента си и е бил близо до това:

„Не се получи да го откажа, но бях близо. Явно не съм направил достатъчно. Той имаше голяма подкрепа от публиката. Втория рунд бях хванал много добре гилотината и ако имах още 10 секунди, щях да приключа двубоя“, заяви Багата.

Родният боец добави, че не мисли, че последните 20 секунди на битката са били от най-голямо значение за съдийското решение. Според него Люис е щял да бъде определен за победител дори без силните му последни 20 секунди.

Благой отбеляза повече точни удари и повече събаряния в битката, но бе определен за загубил. Той добави, че пред него предстои почивка, а след това още битки.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".