Начало ММА Бащинството се отразило на Фъргюсън?
0

Бащинството се отразило на Фъргюсън?

Бащинството се отразило на Фъргюсън?
0

Тони Фъргюсън е все по-близо до оттегляне от клетката на UFC. Затова намекна президентът на организацията Дейна Уайт след поражението на 37-годишния американец от Бенил Дариуш. Иранецът ликува по точки, като доминираше в двубоя им на UFC262 в Тексас.

Загубата е трета поредна за ветерана, а Уайт отчита, че бащинството, както и напредналата възраст на Фъргюсън започват да му се отразяват и предстои разговор между тях. „Тони вече е в такъв период от живота си, че всичко е възможно. Не изключвам опцията бащинството, както и нещо доста по-просто – годините вече му се отразяват. Възможно е да е комбинация от всичко това. Определено той не е същият. Предстои да разберем накъде ще реши да поеме”, коментира ситуацията Дейна Уайт.

Тони Фъргюсън е част от UFC вече 10 години. За този период ветеранът проведе 19 битки, печелейки 15 от тях. Той бе в серия от 12 последователни успеха. На 9 майа 2020 година обаче Тони изненадващо допусна поражение с нокаут от Джъстин Гейджи. Мачът бе за междинната световна титла в лека категория. От този момент Фъргюсън вече не е смятан за страшилище в октагона и не е изключено съвсем скоро да обяви оттеглянето си.

Тони Фъргюсън влезе в болница