Начало ММА Бивш боец от UFC: Раздават се пари под масата
0

Бивш боец от UFC: Раздават се пари под масата

Бивш боец от UFC: Раздават се пари под масата
0

Кечистът Си Ем Пънк обяви, че президентът на UFC Дейна Уайт раздава пари под масата на бойците. Той сравни двамата големи в ММА и кеча – Уайт и Винс Макмеън.

„Ако наистина трябва да сравнявам двамата, бих казал че Дейна е по-щедър от Макмеън. Дейна прави много неща за бойците, които остават скрити зад кулисите. Мисля, че се раздават доста пари в съблекалните, за които хората не знаят, а в същото време критикуват Дейна заради ниските заплати“, каза Пънк.

„Разбира се и аз мисля, че заплатите им трябва да са по-високи обаче. Но често той се гневи срещу това, когато някой се оплаква от ниска заплата, защото знае че малко по-рано му е дал на същия 250 000 долара „под масата„, но не може да говори за това. И все пак би било добре да плаща повече на бойците, а те от своя страна да си направят профсъюз“, добави кечистът.

При всеки двубой имаше отделни хонорари – отделни от бонусите за нокаут и представяне на вечерта. Това бяха екстра бонуси, които се раздаваха на бойците. Например даден боец губи, но прави атрактивна битка и получава като подарък 3000 долара допълнително. Друг пък получава 10 000 допълнително. И така се случваше с всички участници в цялата файт карта.“ обясни преди време бившият мачмейкър Джо Силва.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.