Начало ММА Бивша звезда от UFC продава чорапи втора употреба
0

Бивша звезда от UFC продава чорапи втора употреба

Бивша звезда от UFC продава чорапи втора употреба
0

Бившата звезда на UFC Фелис Хериг разкри, че след като е преустановила кариерата си в клетката преди месец, се чувства много по-добре и дори изкарва повече пари, продавайки… чорапи втора употреба! 37-годишната американка, която бе специалист в кикбокса и имаше 14 победи и 10 поражения в клетката, се оттегли в началото на юни, допускайки четвърта поредна загуба. Тя отстъпи на Каролина Ковалкиевич след задушаване и сложи край на кариерата си в последствие.

Сега, месец и половина по-късно, тя говори пред TMZ, като разкрива интересни подробности около личния си живот. Оказва се, че Хериг е направила профил в трупащата популярност платформа OnlyFans, където продава снимки на краката си и чорапи, които преди това е носила!

Продавам един чифт за 150 долара! В момента правя повече пари от това, отколкото докато се биех в октагона. Сумата се покачва още повече, когато фенове искат да снимам краката си от близко разстояние“, разкрива бившата състезателка, която има 23 победи от 28 мача в кикбокса.

След като се оттегли от UFC, тя подписа договор за боеве с голи ръце. Не е ясно обаче дали изобщо ще влезе в ринга там, предвид сериозните суми, които припечелва от стоенето пред камерата.