Начало ММА Нейт Диаз: UFC искат да реанимирам Конър
0

Нейт Диаз: UFC искат да реанимирам Конър

Нейт Диаз: UFC искат да реанимирам Конър
0

Един от любимците на феновете на UFC и бойните спортове изобщо – Нейт Диаз продължава упорито да отказва да проведе последния си мач по договор с организацията. Американецът е категоричен, че няма желание да изиграе заключителната си среща, а причината за това се крие в името на съперника, който Дейна Уайт настоява да изправи срещу него.

Става въпрос за бившия двукратен световен шампион Конър Макгрегър. По думите на Диаз, в момента ирландецът се нуждае от съперник, който да е достатъчно голямо име, за да привлече интерес и в същото време да направи така, че при евентуално победа „Ноториъс“ отново да се върне в голямата игра.

Двамата имат общо минало, като си размениха по един успех през годините. Сблъсъците им буквално издигнаха UFC на друго ниво, предвид кървавата баня, в която се превърнаха. Трилогията се очаква да е също толкова зрелищна, но по думите на Нейт, такава няма да има.

Не искат да ме пуснат да си тръгна, защото искат битка с Конър. Но това няма да се случи. Няма да се бия с Конър Макгрегър, не и на този етап. Времето не е подходящо. Искат да го реанимирам преди да си отида. Нека той сам се върне към живот и след това аз ще се върна за него“, отсече Нейт Диаз.

Снимка: БТА