Начало ММА Конър счупил носа на италиански DJ в Рим!
0

Конър счупил носа на италиански DJ в Рим!

Конър счупил носа на италиански DJ в Рим!
0

Конър Макгрегър отново напомни за себе си. „Ноториъс” не успя да се въздържи и се забърка в неприятности дори по време на почивката със семейството си в Рим. След като обра овациите на феновете на „Рома”, срещайки се с мениджъра Жозе Моуриньо, сега ирландецът напомни за буйния си нрав.

Оказа се, че бившият световен шампион в две категории на UFC, е нападнал известен DJ. За това споделя самият потърпевш – Франческо Факинети. Той официално е подал жалба, че е бил ударен от Конър и има счупен нос.

По думите на музиканта, агресията спрямо него е била непредизвикана. „В 2.30 часа вечерта бях нападнат от Макгрегър. Същият този известен Макгрегър ме удари в устата и ми разби носа пред поне 10 свидетеля, негови приятели и бодигарди. Нападна ме без причина, след като допреди това говорихме два часа и се забавлявахме. Този човек е крайно агресивен и опасен”, сподели във видео Факинети.

Жената на пострадалия DJ също разказва за случилото се. Той удари Франческо буквално от нищото. Макгрегър ни покани на още едно парти и докато Франческо му каже да, го удари. Съпругът ми прелетя през масата и падна на земята. Помислих си, че е някаква шега”, разказва Файсол.

След това се вцепених. В следващия миг видях как приятелите му го държат, защото искаше да продължи да бие Франческо. След това го изведоха, осветих мястото и видях, че Франческо кърви от носа”, споделя още съпругата на музиканта.

Това разбира се не е първият признак на подобна агресия от Макгрегър. Като изключим многобройните му инциденти около битките в UFC, Конър нападна възрастен човек в бар, след което опита да удари и приятеля на актрисата Меган Фокс на модно ревю…