Начало ММА Когато Ноториъс се събра със Специалния
0

Когато Ноториъс се събра със Специалния

Когато Ноториъс се събра със Специалния
0

Конър Макгрегър продължава да предизвиква истински фурор с ваканцията, която си организира в Рим. Бившият световен шампион в две различни категории на UFC определено се превърна в атракция във „Вечния град“. А какво по-хубаво за медии и фенове от възможността да видят на едно място „Ноториъс“ и Жозе Моуриньо?

Легендарният специалист, който в момента е начело на „Рома“, публикува снимки в социалните мрежи. На тях португалецът е в компанията на Макгрегър. Срещата се е провела в петък вечер, а темата, която най-вероятно са обсъждали, е работата на „Специалния“ в „Манчестър Юнайтед“. Именно „червените дяволи“ са любимците на Макгрегър. Нещо, което свързва Конър и с Тайсън Фюри.

Жозе и Макгрегър са си разменили подаръци. От кадрите става ясно, че мениджърът е бил по-подготвен за срещата, тъй като е подарил на Конър екип на „Рома“ с №10 и неговото име. Моуриньо от своя страна се е сдобил с бутилка от марковото уиски на ирландеца – „Proper Whiskey“.

Да, той е. Великият „Ноториъс“ е в Рим и беше истинско удоволствие да се срещна с него, да си разкажем някои истории и да му подаря най-хубавата тениска в града – на „Рома“. Той сътвори чудо, невъзможно е да кажеш „не“ на Конър и опитах от уискито му“, написа в „Инстаграм“ Жозе Моуриньо.

От своя страна Конър отговаря: „Респект към този човек. Истинска легенда“.