Начало Други Жуниор дос Сантос и Масвидал откраднаха шоуто в AEW (ВИДЕО)
0

Жуниор дос Сантос и Масвидал откраднаха шоуто в AEW (ВИДЕО)

Жуниор дос Сантос и Масвидал откраднаха шоуто в AEW (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в тежка категория на UFC – Жуниор дос Сантос, заедно с една от големите звезди на организацията в полусредна категория Хорхе Масвидал буквално откраднаха шоуто на AEW Rampage. Дуото, в комбина с доскорошната любимка на феновете в UFC и настояща звезда в битките с голи юмруци – Пейдж Ванзант, се развихриха в набиращата огромна популярност кеч верига.

Дос Сантос направи официалния си дебют в AEW, като участва в битка по тройки, заедно с Итън Пейдж и Скорпио Скай. Те се изправиха в главното шоу за вечерта срещу Крис Джерико, Джейк Хагър и Сами Гевара. „Циганина“, както е известен Жуниор, се справи отлично със своята роля, като размени удари с Джерико, преди да бъде хвърлен върху маса от Хагър.

Масвидал от своя страна имаше ключова намеса в самия край на битката. Докато Пейдж Ванзант разсейваше рефера, той се възползва от ситуацията и нанесе летящо коляно на Джерико. В резултат от екипа на ЖДС матираха съперника и стигнаха до победата.

В последствие настана неконтролируемо меле на ринга, преди Джерико, Хагър и Гевара да получат помощ от съблекалнята. Не е изключено появата на Масвидал да е част от следващата му стъпка в кариерата. Той ще се завърне в октагона на UFC на 11 декември срещу Леон Едуардс, но има голяма вероятност да насочи основно вниманието си именно към кеча.