Начало ММА Боец на UFC участва в тежка катастрофа, но оцеля
0

Боец на UFC участва в тежка катастрофа, но оцеля

Боец на UFC участва в тежка катастрофа, но оцеля
0

Боецът в „средна“ категория на UFC Андре Муниз е преживял истински кошмар повреме на пътуване с автобус в родната му провинция Минас Герайс в Бразилия само преди няколко дни. Муниз бил заспал в автобуса, но внезапно се събудил, когато превозното средство се сблъскало челно с кола. Боецът е невредим, но в инцидента име един починал.

Новината бе съобщена от „Combate`s Report“, като бразилската медия добавя, че според полицейските данни водачът на лекия автомобил, а не този на автобуса, е бил виновен за катастрогата.

„Какъв ужас! Беше 3:40 сутринта. Автобусът наби спирачки и след това чухсилен шум. Помислих си, че сме влезнали в дупка. Ако някой не си беше сложил колан, то със сигурност се е ударил здраво. Аз си бях сложил моя. Когато слезнах от колата и видях счупения врат на жената в автомобила бях ужасен. Трябваше да чакаме с часове, докато не дойде друг автобус“, разказва Муниз.

Муниз е в серия от четири поредни победи в UFC и има три събмишъни в последните си срещи. Той успя да откаже доказани имена в спорта като Ерик Андерс и Роналдо Соуса. Последната му загуба е през 2016-а, когато бе нокаутиран от Азамат Мурзаканов. Очаква се Муниз да се изправи срещу Урая Хол на събитието UFC 276 на 2-и юли в Лас Вегас, Невада.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".