Начало ММА Боец от UFC с положителна проба за кокаин
0

Боец от UFC с положителна проба за кокаин

Боец от UFC с положителна проба за кокаин
0

Боецът в средна категория на UFC Дикуан Таунсенд е санкциониран от Американската анти-допинг агенция (USADA), тъй като е дал положителна допинг проба за кокаин и фентанил след дебюта му в организацията през 2019-та година.

USADA обяви новините в сряда и добави, че Таунсенд е понесъл наказание от шест месеца лишение от състезателни права. Наказанието е започнало да тече със задна дата – 28-ми юни, деня на събитието UFC Fight Night Minneapolis. Тогава Дикуан загуби с технически нокаут от Далча Лунгиамбула.

Наказанието от половин година за американецът вече е изтелко и той ще може да се изправи срещу Бивон Люис на 25-ти януари в Рали, Северна Каролина. Битката им е планувана за подгряващите двубои на събитието.

Таунсенд, който е познат и с прякора „Тарантулата“, има статистика от 19 победи и 9 загуби в професионалния ММА. Той се е състезавал в шест различни вериги през кариерата си.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.