Начало ММА Едгар: Не съжалявам за Корейското зомби
0

Едгар: Не съжалявам за Корейското зомби

Едгар: Не съжалявам за Корейското зомби
0

Франки Едгар не изпитва никакви съжаления, че прие да се бие по спешност с Чан Сун Джун в края на декември и загуби с нокаут в първия рунд.

През 2018 г. двамата трябваше да се срещнат, но американецът се оттегли заради контузия, като сега се надяваше да се реваншира, но се прибра у дома със счупена скула.

„Това вече е минало. Няма смисъл да мрънкаш за неща, които така или иначе не можеш да промениш. Не съжалявам. Разбира се, че очаквах различен изход, но се възползвах от възможността. Не се случи както исках. Стават такива неща. Бях депресиран за известно време след това, бях суров със себе си, но продължих напред. Какво друго ми остава?“, каза Едгар пред MMA Fighting.

Бившият световен шампион в лека категория отдаде заслуженото на „Корейското зомби“ в двубоя. „Намери ме с хубав удар. Сигурен съм, че ще бъда критичен към себе си, когато го гледам пак, но той е в серия. От доста време приспива хората. Удари ме много добре. Дадох всичко от себе си, за да се задържа в мача възможно най-дълго, но нещата се развиха по друг начин“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.