Начало ММА Боец предизвика Масвидал, задявал жена му (ВИДЕО)
0

Боец предизвика Масвидал, задявал жена му (ВИДЕО)

Боец предизвика Масвидал, задявал жена му (ВИДЕО)
0

Хорхе Масвидал си осигури поредния съперник и нов желаещ да си разчисти сметките с него в октагона. Този път става въпрос за Мишел Перейра. „Разрушителя“ поиска възможност да срази „Най-лошото ко*еле на планетата“ в клетката на UFC.

Това стана непосредствено след победата на бразилеца над Сантияго Понзинибио на FC Fight Night 206. Перейра стигна до решение с 2:1 съдийски гласа над аржентинеца в подгряващата битка на Холи Холм и Кетлен Виейра.

Оказа се, че причината за желанието на „Разрушителя“ да си разчисти сметките с Масвидал, е неговата съпруга. Типично в свой стил, Хорхе е задявал жената на Перейра, за което разкри самият той на пресконференцията след двубоя.

Той изпрати емоджи на жена ми. Онова, с двете ръце слепени заедно. Изпрати го на жена ми, а не на мен. Никога не съм пресичал пътищата си с него, не съм имал шанса да го питам защо. Така че, помислих си, нека да ми обясни в клетката. Да го разрешим там“, каза на пресконференцията Перейра.

Той и Понзинибио направиха страхотно шоу на галавечерта в Лас Вегас, за което получиха и допълнителен бонус по 50 хиляди долара за Мач на вечерта. С премии си тръгнаха още Чиди Нжокуани, който нокаутира в първия рунд Душко Тодорович, както и Чейз Хупър за победата му в третия рунд над Фелипе Коларес.