Начало ММА Бойния остров се завръща с три ударни вечери за седмица

Бойния остров се завръща с три ударни вечери за седмица

Бойния остров се завръща с три ударни вечери за седмица
0

Дейна Уайт потвърди, че „Бойния остров“ се завръща с три чакани галавечери в рамките на дни.

Президентът на UFC организира блогбъстъри на остров Яс за трети пореден път. Новата 2021 година ще започне ударно с бойни карти на 16, 20 и 23 януари.

Главните срещи на професионалните ММА събития ще са Макс Холоуей – Келвин Катар, Хамзат Чимаев – Леон Едуардс и черешката на тортата за тази луда седмица – Конър Макгрегър – Дъстин Порие 2.

Последните двама оглавяват първото платено събитие за годината под номер 257.

Хамзат и Леон пък трябваше да се бият преди празниците, но COVID-19 отложи мача с един месец. Бойците вече се готвят за пътуването им до Обединените Арабски Емирства, където се намира „Бойния остров“.

По-рано Уайт вече обеща тази трета серия да е по-успешна от предишните две.

Специфичната локация е подбрана с цел интернационални битки. Все още много държави имат рестрикции заради пандемията, но не такъв е случаят с остров Яс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.