Начало ММА Чарлс Оливейра за Ислам Махачев: Бил съм се и с по-корави
0

Чарлс Оливейра за Ислам Махачев: Бил съм се и с по-корави

Чарлс Оливейра за Ислам Махачев: Бил съм се и с по-корави
0

Бившият шампион на UFC в „лека“ категория Чарлс Оливейра не се притеснява от битката с Ислам Махачев. Двамата трябва да премерят сили в спор за титлата при 70-килограмовите на 22-и октомври в „Етихад Арена“ в Абу Даби на събитието UFC 280.

Това е един от най-дъглоочакваните двубои от феновете на ММА по света. Майсторът на събмишъните Оливейра вече е изразявал несъгласието си с някои ММА експерти, че Махачев е по-добрият граплър и дори веднъж предложи сблъсъкът между двамата да започне директно от земята.

В последната си пресконференция за UFC Оливейра допълни, че вече се е срещал с по-сериозни опоненти в клетката от Ислам Махачев.

„Ако сте гледали статистиката ми, ще видите, че съм се изправял срещу по-корави бойци. Тук съм, за да се бия и вие ще видите отново кой е шампионът„, категоричен е бразилецът.

Рекордьорът по брой събмишъни в UFC допълни, че според него Ислам може и да не иска да пренесе боя на земята, но дори и битката да се пренесе в партер, това не го притеснява.

Оливейра завърши, като заяви, че евентуално завръщане на Хабиб Нурмагомедов, който е по настоящем наставник на Ислам Махачев, не го интересува и се е фокусирал върху битката през октомври.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".