Начало ММА Оливейра с нестандартно предложение към Махачев: Да започнем от земята?

Оливейра с нестандартно предложение към Махачев: Да започнем от земята?

Оливейра с нестандартно предложение към Махачев: Да започнем от земята?
0

Едва ли е тайна за някого, че доскорошният шампион на UFC в лека категория Чарлс Оливейра е считан за един от най-елитните граплъри в организацията. Но едва ли е неизвестно, че следващият му съперник Ислам Махачев е определян за човека с най-сериозни умения в борбата.

Бразилец и руснак ще е изправят един срещу друг на 22-ри октомври в Абу Даби, а победителят ще си тръгне от UFC 280 с шампионския пояс при 70-килограмовите.

Съвсем резонно експерти и фенове прогнозират, че битката ще премине в тактическо надлъгване на земята, а южноамериканецът направи много любопитно предложение на дагестанецa, касещо старта на мача.

„Отивам в неговия дом, където той пожела да се бие“, заяви „До Бронкс“ в последното си интервю.

„Но също така знам, че аз съм най-големият проблем в категорията. Разликата между мен и Ислам е тази, че победите му са срещу хора, който са добри в стойка и той ги приключваше на земята. В моя случай, аз ги нараних прави, а след това довърших започнатото.

„Ислам, искаш ли да започнем мача на земята? Ще стартирам директно в гард, за мен няма значение. Ако пожелае да разменяме удари, няма проблем. Ако иска да ме събаря, да заповяда“, добави опитният бразилец, който ще се опита да си върне отнетата му титла.