Начало ММА Аспинал с първи думи след зловещата контузия
0

Аспинал с първи думи след зловещата контузия

Аспинал с първи думи след зловещата контузия
0

Том Аспинал приема злощастния край на двубоя му с Къртис Блейдс по позитивен начин. Двамата оглавиха събитието UFC Fight Night 208 в Лондон, но битката им не продължи повече от 15 секунди.

Препълнената „02 Арена“ бе разочарована в самия край на галата, тъй като Аспинал се преви от болка, която бе породена от контузия в коляното, oще в началото на срещата. Неговият опонент, Къртис Блейдс, бе обявен като победител с ТКО. Все още не е ясно каква точно е трявмата на Аспинал.

Въпреки нелепия инцидент, той показа, че е в добро настоение и си обясни философски случилото се.

„Една бира винаги оправя нещата. Какъв човек! Големият Къртис и неговият отбор се появиха да ми кажат здрасти! За съжаление, откачени инциденти се случват. Не беше моята вечер. Обичам всички ви!, заяви Аспинал в своя профил в Twitter непосредствено след битката.

Ден по-късно британецът изпозлва отново социалната мрежа, за да благодари на совите фенове, семейството му, UFC и Блейдс. Той допълни, че ще се фокусира върху лекуването му и завръщането му.

Това бе първа загуба за Аспинал в последните му седем двубоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".