Начало ММА О’Мали с апел към бойците за по-добро представяне в социалните мрежи
0

О’Мали с апел към бойците за по-добро представяне в социалните мрежи

О’Мали с апел към бойците за по-добро представяне в социалните мрежи
0

Шон О’мали апелира неговите колеги от UFC да се захванат по-сериозно с развиването на профилите им в социалните мрежи. Американецът има успешни бизнеси, които включват подкаст и мърчандайс продукти, и е категоричен, че социалните мреци са му помогнали да прогресира в тези негови начинания извън клетката. Боецът в категория до 62 килограма е категоричен, че повече бойци трябва да последват примера му.

Казвам ви го честно. Социалните мрежи на бойците са слаби. Бих казал, че определено съм най-голямото име в дивизията и едно от най-големите имена в UFC в момента. Много бойци могат да се справят по-добре в социалните мрежи, но просто са скучни хора. Въпреки това, трябва да се опитват повече“, заяви О’Мали пред SportsKeeda.

О’Мали защити тезата си, като направо гръмкото твърдение, че изкарва два пъти повече в социалните мрежи, отколкото в клетката. ММА боецът тепърва ще се изправя пред по-големи предизвикателства в кариерата му – на 22-и октомври той има насрочен двубой срещу бившия шампион в категория „петел“ Пьотр Ян.

ММА боецът коментира и битката с Ян, като заяви, че очаква да се бия повече от един път с руснака, независимо от резултата в първия сблъсък.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".