Начало Кикбокс и муай тай Честит рожден ден на президентa на Про Файт Стефан Маринов! (СНИМКИ)

Честит рожден ден на президентa на Про Файт Стефан Маринов! (СНИМКИ)

Честит рожден ден на президентa на Про Файт Стефан Маринов! (СНИМКИ)
0

Днес рожден ден празнува Президентът на Про Файт и Член на Управителния съвет на БККБМТ г-н Стефан Маринов!

Кой е г-н Маринов: потомствен софиянец и правнук на първия български професор по право и първи председател на Върховния Конституционен Съд на Царство България проф. Васил Маринов.  Г-н Маринов завършва с отличие Първа Английска Гимназия в София, Бакалавър е по Политически Науки и по Стопанско Управление от Американския Университет в България и Магистър по Бизнес Администрация от Университета на гр. Сиатъл. Търговски Директор е на Българския офис на Перно Рикар, световен лидер в производството на маркови напитки (Джеймисън, Шивас, Абсолют Бийфитър и много други), а любимото му ирландско уиски Paddy се утвърди и като напитката за всеки един уважаващ се боец в България!

Г-н Маринов започва пътя си в бойните изкуства в далечната 1987 в школата по самбо на Бонсист. След създаването на КИБИ „Хан Аспарух“ през 1988 се занимава с карате Шотокан при Веселин Панайотов и Георги Георгиев – Джоси, където достига до 1во кю. През същото време посещава и тренировките по Tаекуон-до ITF и тренира основно контактни спаринги със Слави Бинев и Венци Фичев. През 90-та година се попада в „школата на мароканците“ на Валери Найденов (таекундо-WTF), като личен треньор му става Жельо Светиев, с когото остава до края на спортната си кариера. Носител е на черен пояс 1ви дан (Кукион) от 1992 г. а през 1994 заедно с Емил Тонев, Михаил Симов и Десислава Кирова стават първите българи носители на черни пояси и международни съдии по кик бокс версия ISKA / IKSO.

Г-н Маринов е многократен републикански шампион по ТКД WTF, многократен шампион и носител на купата на Вестник Самурай в различни стилове кик-бокс, шампион и призьор от открити турнири по таекуондо, киокушин и карате WUKO. Треньор на националния отбор по ТКД WTF 1998 -2000 г.

След повече от 10 години извън света на бойните изкуства, в които той е бил посветен на семейството и кариерата си, последните 4 години той отново е сред нас, като член на Упр. Съвет на Българската Конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай и като Президент на промоутъра Pro Fight.  Тези години са години на огромни успехи на Конфедерацията на международното поле както и дадоха на началото на сериозните професионални кик бокс мероприятия под марката Pro Fight.

Няколко дни преди рождения си ден, г-н Маринов си подари поредната успешна гала, изцяло под лиценза на WAKO PRO, на която Богдан Шумаров заслужено спечели Европейският пояс при професионалистите в К1 до 71.800!

Пожелаваме на г-н Маринов все такива успехи и на полето на кик-бокса и в професията му, както и да е жив, здрав, обичан, да ни радва с приятелството си и да не забрави да почерпи!

стефан 1 стефан 2 стефан 3 стефан 4 стефан 5 стефан 6 стефан 7 стефан 8 стефан 9 стефан 10

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.