Начало ММА Дейна Уайт отсече: Шампионът остава

Дейна Уайт отсече: Шампионът остава

Дейна Уайт отсече: Шампионът остава
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, опроверга слуховете за напускането на шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Силният човек във федерацията сподели, че с Орела вече са изгладили  различията си, пред TMZ Sport.

„С Хабиб изгладихме различията. Още ли се занимавате с това? Стана преди седмица. Много неща се случват за седмица в този бизнес.“, учуди се Уайт и продължи:

„Той е емоционален. Беше много емоционална битка за него, но вече ситуацията е под контрол. Хабиб е много готин пич и с него винаги сме се разбирали добре. Той остава.“

След заплахата си, че ще напусне UFC – Хабиб получи предложения от конкурента Bellador и от Световната федерация по кеч. В момента бъдещето на Зубайра Тухугов в бойните спортове е под въпрос. „Ако си тръгне той, тръгвам и аз“ – това обеща Орелът. Явно Дейна Уайт е склонил да не наказва толкова строго руснака.

Босът опроверга и друг слух.

„Хабиб отказа 15 милиона долара за реванш с Конър. Ще се бие с Фъргюсън и после се оттегля“, гръмнаха световните медии.

„Тази история е лъжа №1“, лаконичен бе Дейна Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.