Начало ММА Дейна Уайт: Боен остров 3 ще бъде най-силният до момента

Дейна Уайт: Боен остров 3 ще бъде най-силният до момента

Дейна Уайт: Боен остров 3 ще бъде най-силният до момента
0

Най-комерсиалната ММА верига в света UFC ще продължи със събитията от „Бойния Остров“ в Абу Даби.

Президентът Дейна Уайт е доволен от успеха на кампанията и ще хвърли в боя най-силните си състезатели за третата вълна галавечери на Яс.

Силният човек в организацията предприе хода с мачовете в Емирствата, след като много страни спряха полетите си до САЩ. Така международните бойци на Уайт нямаше как да участват в UFC.

ОАЕ обаче е сред страните с най-леки мерки против коронавируса. На „Бойния остров“ спортистите са изолирани в продължение на един месец, като са им създадени всички възможни удобства.

„Когато се завърнем в Абу Даби, ще имаме много велики битки. Ще разбием предишните две поредици!“, обещава Дейна Уайт.

За сигурен участник, ако не получи контузия, можем да броим Майкъл Чандлър. Едно от най-новите попълнения на организацията все още очаква дебюта си и ще му бъде даден шанс в началото на 2021 година.

Той вече беше в Емирствата през октомври, когато бе резерва на Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Ако някой от двамата се беше контузил, Чандлър щеше да го замести в главното събитие на „Боен остров 2“.

В дебюта на поредицата пък бяха заложени три титли. Гвоздеите на UFC 251 в първата вечер на остров Яс бяха: Камару Усман – Хорхе Масвидал, Александър Волкановски – Макс Холоуей и Пьотр Ян – Жозе Алдо.

„Боен остров 3“ се очаква през февруари или началото на март 2021.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.