Начало ММА Дейна Уайт е прекарал час и половина в разговори с Марк Зукърбърг и Дейна Уайт

Дейна Уайт е прекарал час и половина в разговори с Марк Зукърбърг и Дейна Уайт

Дейна Уайт е прекарал час и половина в разговори с Марк Зукърбърг и Дейна Уайт
0

Смесените бойни изкуства определено завладяха света в изминалите няколко дни, благодарение на онлайн свадата, която си спретнаха собствениците на Facebook и Twitter – Марк Зукърбърг и Илон Мъск. Някои от най-сериозните издания по света следят отблизо ситуацията, защото би било особено интригуващо да видим MMA сблъсък между двама от най-богатите и влиятелни хора на планетата. Дейна Уайт междувременно се опитва да поеме ролята на медиатор, като очевидно планира да ги качи на сцената на UFC.

Може би прекарах час и половина на телефона с двамата снощи. И двамата са напълно сериозни за намеренията си“, каза президентът на най-голямата MMA организация в света пред TMZ.

Андрю Тейт ще отмъщава на Facebook, като тренира Илон Мъск за боя с Марк Зукърбърг

Дейна е категоричен, че подобен мач би счупил всички рекорди за PPV продажби в бойните спортове, но все пак побърза да заяви, че събраната сума ще бъде дадена за благотворителност, осъзнавайки, че Зукърбърг и Мъск трудно биха приели трета страна да изкара пари на техен гръб при всички налични медийни канали, с които сами разполагат. Една благотворителна инициатива обаче би ги направила по-благосклонни да изберат мястото за своя сблъсък.