Начало ММА Дейна Уайт към Ислам Махачев: Какво разбираш ти от тази работа?!

Дейна Уайт към Ислам Махачев: Какво разбираш ти от тази работа?!

Дейна Уайт към Ислам Махачев: Какво разбираш ти от тази работа?!
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, изригна срещу коментарите на Ислам Махачев, че битката му с Александър Волкановски не е получила нужната подкрепа от маркетинга. Той дори постави под съмнение превода за дагестанеца и се усъмни, че е разбран правилно от медиите.

Това не е вярно. Първо – говорих с Ислам. Кой е взел интервюто му? Кой превежда за него? Искам да кажа, че човекът говори руски. Думите му се вадят от контекста. Той живее в Дагестан. Какво разбира той от процесите по промоцията на битката? Той не знае нищо!“, категоричен бе Уайт пред The Jim Rome Show, цитиран от MMA Fighting.

Въпросното интервю на Махачев е дадено пред RSports Russia и бе преведено от MMA Junkie. В него се твърди, че боецът има претенции към рекламата в Северна Америка с оглед факта, че боят ще се състои в Австралия през идния уикенд.

Махачев и Волкановски ще са едва петите в историята шампиони, които се изправят очи в очи. Дейна Уайт отчита този факт и заявява, че „RAC Арена“ в Пърт е разпродадена отдавна, а към момента продажбата на pay-per-view абонаменти изостава само с 6% от рекорда на Конър МакГрегър и Дъстин Порие отпреди две години.

В битката ще бъде заложена титлата в лека категория, която е притежание на дагестанеца, докато поясът на „Великия“ е от категория „перо“. Спорът ще бъде решен на 11 февруари от 05:00 часа българско време.

тагове: