Начало ММА Дейна Уайт мрази тези десет битки (Част 1)

Дейна Уайт мрази тези десет битки (Част 1)

Дейна Уайт мрази тези десет битки (Част 1)
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е видял почти всичко в ММА бизнеса. Винаги има как нещата да бъдат още по-лоши, но в някои случаи силният човек в смесените боеве беше докаран до ръба. 

Представяме ви десетте битки, които Уайт намрази и съжали, че ги е организирал.

Денис Холман – Браян Еберсол

Двамата влязоха един срещу друг в октагона на UFC 133. Президентът обяви облеклото на русокосия боец за отвратително – ретро сини слипове (или ретро бански), които очертават пакета му. Уайт беше бесен след галата и не му пукаше дали става въпрос за загубен бас или нещо друго. Действията му бяха категорични и освободи Холман.

„Не мога да повярвам, че хората от ъгъла му са позволили това фиаско. Защо не са го спрели да се появи така? Това е най-срамният ми момент като президент на UFC“, Уайт призна в интервю след бойното шоу.

Рико Родригес – Ранди Коучър

Битка, която почти накара веригата да приключи с дейността си завинаги! Дейна е казвал това многократно. Родригес беше решил да си татуира целия гръб с временна реклама на електронно казино. Татусът нямаше как да се изтрие преди началото на бойната гала и това щеше да съсипе репутацията на шоуто. Още повече, че… то се провеждаше в конкурентна игрална зала.

Тито Ортис – Форест Грифин

Грифин сътвори голяма глупост на UFC 149. Боецът тръгна директно в съблекалните вместо да изчака съдийското решение. Дейна Уайт го преследва из цялата зала, за да го върне обратно в клетката. Зрителите станаха свидетели на грандиозен цирк. В крайна сметка, именно Грифин спечели срещата…

Но това не беше всичко – ММА боецът реши собственоръчно да вземе интервю от съперника си и изблъска репортера на ESNP. Форест успя да докара Уайт до полуда.

Следва продължение…

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.